Gościniec Słupski

Bal Sylwestrowy

Zapraszamy serdecznie na wspólne powitanie Nowego Roku w naszej restauracji.

Menu przygotowane przez naszego Szefa Kuchni specjalnie na tą wyjątkową noc:
Zupa: Polewka orzechowa z tiftelami mięsnymi
Danie główne: Filet de porc w aromacie dymu jałowca podany na tacie ziemniaczanej wraz z fasolą szparagową w boczku i sosem chrzanowym
Deser: słodka niespodzianka Szefa Kuchni

Przekąski zimne:
-schab faszerowany rosa rostbef na sosie grzybowym
-śledź z sałatką z kiszonych buraków
-pieczony dorsz w boczku
-vol’au’vent z tatarem z łososia
-wytrawne muffiny z czarną oliwką i pate z suszonych pomidorów
-sałatka rizi-bizi z kurczakiem curry
-rolada wołowa
-sałatka ze świeżego szpinaku z fasolą szparagową i jajem przepiórczym w sosie parmezanowym
-pieczeń z indyka w szynce
-kurcze faszerowane serem i suszonymi pomidorami

Przekąski gorące:
Filet drobiowy z mozzarellą i pomidorami na ragout cukiniowym z sosem cytrynowym
Schab faszerowany indykiem na sosie jałowcowym
Bigos myśliwski
Barszcz czerwony z pasztecikami

O godzinie 24 powitamy Nowy Rok lampką szampana.

Stół wiejski z własnymi wyrobami: wędliny, kiełbasy, smalce, ogórki, marynaty i wiele innych.

Candy bar pełen słodkości.

Napoje zimne: woda niegazowana/sok pomarańczowy/sok jabłkowy – bez limitu
Napoje gorące bez limitu

Wódka 0,5 l / para

Prowadzenie: Odlotowy duet https://www.odlotowyduet.pl/

Koszt: 549 zł/para


Organizujemy

Dysponujemy salą na 150 osób, w której organizujemy różnego rodzaju imprezy okolicznościowe: wesela, chrzciny, stypy, bale czy urodziny. Wyśmienite dania, odpowiedni wystrój i pyszne desery to gwarancja mile spędzonego czasu dla wszystkich gości. Niezależnie od okazji organizujemy zarówno mniejsze, jak i bardziej uroczyste imprezy okolicznościowe.